2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınav Programı
Yayın Tarihi | 26 June 2025, Thursday
2024-2025 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı sonu itibariyle “Ön lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği Madde 21: (1) Mezuniyet aşamasında olup, zorunlu staj çalışması hariç, dönemine bakılmadan sadece bir dersten başarısız olan ve o dersin devamını alan öğrenciler ile tüm derslerinden başarılı olduğu ya da başarılı sayıldığı halde ağırlıklı genel not ortalaması 2.00’ın altında olması nedeniyle mezun olamayan öğrenciler, ağırlıklı genel not ortalamasını yükseltmek için son dört yarıyıla ait diledikleri bir dersten sınava girebilirler.” hükmü gereği, devamı alınıp başarısız olunan dersler için yapılacak olan “Tek Ders Sınavına” katılmak için fakültemize başvuruda bulunan öğrencilerin değerlendirme listesi aşağıda sunulmuştur.
BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİ
Öğrenci No | Adı | Soyadı | Program | D.Kodu Adı Krd | Öğretim Elemanı | Sınav Tarihi/Saati | Sınav Yeri | Başvuru Durumu |
2112702040 | ASLI | ARSLAN | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 18270 Türk Dili II | Okt. Koray ALTINOK | 27.06.2025 / 11:00 | 1110 | Uygun |
2112702043 | FİDAN | GÜÇLÜ | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 18270 Türk Dili II | Okt. Koray ALTINOK | 27.06.2025 / 11:00 | 1110 | Uygun |
2012702049 | AYŞEGÜL | KARATAŞLI | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 18501 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama | Doç. Dr. Uğur KİLİNÇ | 27.06.2025 / 11:00 | 1112 | Uygun |
2022702050 | ALPEREN BUĞRA | YILMAZ | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21305 İkinci Yabancı Dil III (Rusca) | Doç. Dr. Sevgi ILICA | 27.06.2025 / 11:00 | 1114 | Uygun |
2022702029 | ONUR ALİ | KARAER | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21305 İkinci Yabancı Dil III (Rusca) | Doç. Dr. Sevgi ILICA | 27.06.2025 / 11:00 | 1114 | Uygun |
2012702043 | TUĞÇE | AKPINAR | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 21305 İkinci Yabancı Dil III (Rusca) | Doç. Dr. Sevgi ILICA | 27.06.2025 / 11:00 | 1114 | Uygun |
2012703031 | BATUHAN | ERİŞMİŞ | Turizm İşletmeciliği | 21346 Turizm İşletmelerinde Finans | Doç. Dr. Bayram AKAY | 27.06.2025 / 10:00 | 1110 | Uygun |
2122702039 | MEHMET ALİ | KAYA | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21610 Araştırma Yöntemlerinde Veri Analizi ve Yorumlam | Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ | 27.06.2025 / 11:00 | 1102 | Uygun |
2122702025 | EMİR | ÇETİN | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21610 Araştırma Yöntemlerinde Veri Analizi ve Yorumlama | Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ | 27.06.2025 / 11:00 | 1102 | Uygun |
2122702019 | EYÜP ENSAR | UYSAL | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21610 Araştırma Yöntemlerinde Veri Analizi ve Yorumlama | Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ | 27.06.2025 / 11:00 | 1102 | Uygun |
2022702032 | MELİH | GÜRHANİ | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21610 Araştırma Yöntemlerinde Veri Analizi ve Yorumlama | Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ | 27.06.2025 / 11:00 | 1102 | Uygun |
2022702042 | SEVCAN ZİNNUR | SÖNMEZ | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21610 Araştırma Yöntemlerinde Veri Analizi ve Yorumlama | Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ | 27.06.2025 / 11:00 | 1102 | Uygun |
2122702029 | TUĞÇE | ARIKAN | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21610 Araştırma Yöntemlerinde Veri Analizi ve Yorumlama | Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ | 27.06.2025 / 11:00 | 1102 | Uygun |
2012702015 | MELİKE | DUMAN | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 21610 Araştırma Yöntemlerinde Veri Analizi ve Yorumlama | Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ | 27.06.2025 / 11:00 | 1102 | Uygun |
2112702056 | NİHAN | ONGAN | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 21610 Araştırma Yöntemlerinde Veri Analizi ve Yorumlama | Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ | 27.06.2025 / 11:00 | 1102 | Uygun |
2112702047 | RÜMEYSA NUR | EKMEKCİ | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 21610 Araştırma Yöntemlerinde Veri Analizi ve Yorumlama | Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ | 27.06.2025 / 11:00 | 1102 | Uygun |
2112702039 | UTKU YOLDAŞ | KUNDUKAN | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 21610 Araştırma Yöntemlerinde Veri Analizi ve Yorumlama | Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ | 27.06.2025 / 11:00 | 1102 | Uygun |
2122702048 | MUSTAFA | GÖK | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21650 Örgütsel Davranış | Doç. Dr. Emre ERBAŞ | 27.06.2025 / 10:00 | 1112 | Uygun |
2022702062 | AHMET CAN | ŞENBAYRAM | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21707 Mesleki Yabancı Dil I (İngilizce) | Öğr. Gör. Dr. Demet Nazlı ÖRMECİ | 27.06.2025 / 11:00 | 1104 | Uygun |
2122702051 | MELİH | KÜÇÜK | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21707 Mesleki Yabancı Dil I (İngilizce) | Öğr. Gör. Dr. Demet Nazlı ÖRMECİ | 27.06.2025 / 11:00 | 1104 | Uygun |
2122702056 | NESİBE HALENUR | AL | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21707 Mesleki Yabancı Dil I (İngilizce) | Öğr. Gör. Dr. Demet Nazlı ÖRMECİ | 27.06.2025 / 11:00 | 1104 | Uygun |
2122702042 | AHMET | US | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21707 Mesleki Yabancı Dil I (İngilizce) | Öğr. Gör. Dr. Demet Nazlı ÖRMECİ | 27.06.2025 / 11:00 | 1104 | Uygun |
2122702004 | BUSE | ACAR | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21707 Mesleki Yabancı Dil I (İngilizce) | Öğr. Gör. Dr. Demet Nazlı ÖRMECİ | 27.06.2025 / 11:00 | 1104 | Uygun |
2022702020 | TUGAY | HAKSEVER | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21808 Mesleki Yabancı Dil II | Öğr. Gör. Dr. Demet Nazlı ÖRMECİ | 27.06.2025 / 12:00 | 1104 | Uygun |
2012702018 | MUHAMMED | KAYA | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 21808 Mesleki Yabancı Dil II | Öğr. Gör. Dr. Demet Nazlı ÖRMECİ | 27.06.2025 / 12:00 | 1104 | Uygun |
2012702054 | EMİNE | ÖLKER | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 21808 Mesleki Yabancı Dil II (İngilizce) | Öğr. Gör. Dr. Demet Nazlı ÖRMECİ | 27.06.2025 / 12:00 | 1104 | Uygun |
2122702052 | ALİ | DUMAN | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21808 Mesleki Yabancı Dil II (İngilizce) | Öğr. Gör. Dr. Demet Nazlı ÖRMECİ | 27.06.2025 / 12:00 | 1104 | Uygun |
2022702039 | CANER | UZAR | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21808 Mesleki Yabancı Dil II (İngilizce) | Öğr. Gör. Dr. Demet Nazlı ÖRMECİ | 27.06.2025 / 12:00 | 1104 | Uygun |
1922702034 | FURKAN | ORUÇ | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21808 Mesleki Yabancı Dil II (İngilizce) | Öğr. Gör. Dr. Demet Nazlı ÖRMECİ | 27.06.2025 / 12:00 | 1104 | Uygun |
2022702041 | İLKNUR | KOÇYİĞİT | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21808 Mesleki Yabancı Dil II (İngilizce) | Öğr. Gör. Dr. Demet Nazlı ÖRMECİ | 27.06.2025 / 12:00 | 1104 | Uygun |
BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYEN ÖĞRENCİLER
Öğrenci No | Adı | Soyadı | Program | D.Kodu Adı Krd | Başvuru Durumu | Gerekçe |
2012703043 | ALİ HAYDAR | KARACA | Turizm İşletmeciliği | 21370 Staj | Uygun Değil - Red | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ön Lisans Ve Lisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliği 21. maddesi 1. fıkrası gereği |
2212702063 | BURAK | ÇAYAN | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 21610 Araştırma Yöntemlerinde Veri Analizi ve Yorumlama | Uygun Değil - Red | İşletmelerde Mesleki Eğitim I- Türk Dili II- Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II Dersleri Eksik |
2112702206 | CEMRE NAZ | ŞENGÜN | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 21705 İşletmelerde Mesleki Eğitim I | Uygun Değil - Red | İşletmelerde Mesleki Eğitim II Dersi Eksik |
2012703014 | ÖZKAN | ÇALIŞKAN | Turizm İşletmeciliği | 20233 İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku | Uygun Değil - Red | İşletmelerde Mesleki Eğitim I-II Dersleri Eksik |
2122702038 | RUMEYSA | BAYRAK | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21705 İşletmelerde Mesleki Eğitim I | Uygun Değil - Red | |
2122702055 | HURİYE | TAŞ | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21610 Araştırma Yöntemlerinde Veri Analizi ve Yorumlama | Uygun Değil - Red | İşletmelerde Mesleki Eğitim II Dersi Eksik |
2122702018 | HÜMEYRA ŞADİYE | İŞLER | Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) | 21610 Araştırma Yöntemlerinde Veri Analizi ve Yorumlama | Uygun Değil - Red | İşletmelerde Mesleki Eğitim II Dersi Eksik |
2112702010 | MUHAMMET SAMİ | KARAKAŞ | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 21705 İşletmelerde Mesleki Eğitim I | Uygun Değil - Red | İşletmelerde Mesleki Eğitim dersinin tek ders sınav hakkı bulunmamaktadır. |
2112702203 | MURAT | ATAŞ | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 21705 İşletmelerde Mesleki Eğitim I | Uygun Değil - Red | İşletmelerde Mesleki Eğitim dersinin tek ders sınav hakkı bulunmamaktadır. |
2212702205 | NİHAL | KILIÇ | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 21705 İşletmelerde Mesleki Eğitim I | Uygun Değil - Red | İşletmelerde Mesleki Eğitim dersinin tek ders sınav hakkı bulunmamaktadır. |
2112702026 | HAŞİM MEHMET | KAYNAR | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 21610 Araştırma Yöntemlerinde Veri Analizi ve Yorumlama | Uygun Değil - Red | Türk Dili II- Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II Dersleri Eksik |
2012702022 | ERCAN | ALATAŞ | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 21610 Araştırma Yöntemlerinde Veri Analizi ve Yorumlama | Uygun Değil - Red | İşletmelerde Mesleki Eğitim II Dersi Eksik |
21127006 | HASAN MERT | DÜNDAR | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | Uygun Değil - Red | İşletmelerde Mesleki Eğitim II Ve Mesleki Yabancı Dil II (İngilizce) Dersleri Eksik |
Diğer Duyurular
